Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: ΠΑΟΚ - Άρης 1-1

ΠαλικΑρης Ευρώπης!

24 Φεβρουαρίου 2019 21:49
Super League: ΠΑΟΚ - Άρης 1-1

Super League: Για 2η φορά στη φετινή σεζόν, ο Άρης έμεινε όρθιος στην Τούμπα, με το ίδιο σκορ (1-1) όπως και στο Κύπελλο. Από αντικανονική θέση το γκολ της ισοφάρισης του Βέλεθ στο 85’.

O Άρης υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια (1-1), με ένα γκολ του Βέλεθ στο 85ο λεπτό, που ισοφάρισε το υπέροχο τέρμα του Βιεϊρίνια στο 39'. Κέρδισε τις εντυπώσεις η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια πάντως με ένα γκολ που ήταν οφσάιντ, με τον σκόρερ να είναι ελάχιστα πιο μπροστά τη στιγμή που φεύγει η μπάλα από το πόδι του Ματίγια.

Σε ένα παιχνίδι που το πάθος ξεχείλισε, οι μονομαχίες έδωσαν και πήραν, ο καλά διαβασμένος Άρης, που κατάφερε να βάλει φρένο στην παραγωγική γραμμή του ΠΑΟΚ, με μόλις ένα σουτ στον στόχο (το γκολ του Βιεϊρίνια στο 39’), απέσπασε ισοπαλία 1-1, όπως ακριβώς είχε πράξει και στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Άρης είχε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ, με φοβερό κέντρο και τους Ματίγια και Σιώπη να κάνουν καταπληκτική δουλειά. Όμως ο Βιεϊρίνια στο 39’ με ένα σουτ από 35 μέτρα, εκτέλεσε τον Κουέστα και έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να χτίσει στην επανάληψη για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη νίκη, το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα χειρότερο ρυθμό από το πρώτο και ο Άρης περίμενε τη στιγμή του μέχρι το 85’ όταν ο Βέλεθ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, από αντικανονική θέση, έγραψε το 1-1, στην 15η ισοπαλία των δύο αντιπάλων στα μεταξύ τους ματς στην Τούμπα.

Στο +10 ο Δικεφαλος του Βορρά, με αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό, καθαρά 5ος ο Άρης στο +3 από τον 6ο Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share