Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Κατρακυλάει ο Παναθηναϊκός!

24 Φεβρουαρίου 2019 17:00
Super League: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Super League: Παρατημένος εκτός γηπέδου, και τραγικός εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός έγινε εύκολο θήραμα του Πανιωνίου που κέρδισε διά περιπάτου 2-0. Καθόρισε το αποτέλεσμα ο Κουμπαράκης, για γέλια ο βοηθός.

Πάνθηρας ήταν ο Πανιώνιος σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με άνεση του κάκιστου Παναθηναϊκού με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Ο Πανιώνιος ήταν «φωτιά και λάβρα» στο επιθετικό τρανζίσιον, ενώ το «τριφύλλι» εμφάνιζε τραγική εικόνα στις επιστροφές του στην άμυνα κάθε φορά που έχανε τη μπάλα και ταυτόχρονα ήταν εκνευριστικά προβλέψιμος, άχρωμος και άγευστος στο κομμάτι της δημιουργίας στο επιθετικό του τρίτο.

Ο Παναθηναϊκός πάντως μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του ματς, πλην όμως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10’ με τον Σπιριντόνοβιτς, στην πρώτη υποσχόμενη ευκαιρία που δημιούργησε!

Λίγο νωρίτερα, στο 3’, ο διαιτητής Καμπουράκης δεν υπέδειξε το πέναλτι που έκανε ο Ντουρμισάι κρατώντας παρατεταμένα τον Κουρμπέλη σε εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, με τους «πράσινους» ωστόσο να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο μπροστά από την εστία του Κότνικ.

Την ίδια στιγμή οι «κυανέρυθροι», έχοντας και τη ψυχολογία τους ανεβασμένη από το γκολ που σημείωσαν, ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι όταν έβγαιναν γρήγορα στο επιθετικό τρανζίσιον, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάκιστες επιστροφές και χτυπητές αδυναμίες τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο της άμυνάς του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος, που σε αυτό το διάστημα είχε υπέρ του τον αέρα, συνέχισε το πλάνο του με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του από στατική φάση στο 55’ με σκόρερ τον Σταυρόπουλο (2-0).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι φλύαρος, δίχως να δημιουργεί απειλητικές καταστάσεις και έχοντας απλώς την κατοχή της μπάλας, με τον Πανιώνιο να κρατάει με άνεση το προβάδισμά του στο σκορ και να κατακτά δίκαια τη νίκη με την οποία ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share