Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Euroleague: Παραδόθηκε στην Εφές και είπε αντίο στην 5αδα!

Τέταρτη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό στην Euroleague!

21 Φεβρουαρίου 2019 21:14
Euroleague: Παραδόθηκε στην Εφές και είπε αντίο στην 5αδα!

Euroleague: Σκούρα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό εν όψει πλέι οφ αφού ηττήθηκε με 75-65 στην Πόλη από την Εφές και έχασε και την διαφορά με αποτέλεσμα να χάνει οριστικά κάθε επαφή με τις 5 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στη Τουρκία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έδειξε καλό πρόσωπο και πάλεψε στα ίσια, όμως ένα κακό διάστημα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και κάποιες λάθος επιλογές κόστισαν, με την Εφές να φτάνει τελικά στη νίκη.

Οι Πειραιώτες είχαν σε καλό απόγευμα τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπριάντε Ουέμπερ, όμως η απουσία του Βασίλη Σπανούλη φάνηκε σε στιγμές που ήταν αναγκαίο ένα μεγάλο σουτ ή κάποιοι μαζεμένοι πόντοι. Από την άλλη πλευρά, η Εφές έδειξε καλή ανά διαστήματα και φάνηκε πιο ποιοτική στα σημεία που είχε την υπεροχή. Ξεχώρισαν οι Αντριέν Μοερμάν, Κρούνοσλαβ Σίμον και Βασίλιε Μίσιτς από τους νικητές, που ανέβηκαν στο 15-8 και παρέμειναν στη 4η θέση της Regular Season της Euroleague.

Αντίθετα, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ολυμπιακό, που έπεσε στο 12-11 μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στην Euroleague. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει πλέον άμεσα νίκες, γιατί υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την πρόκριση. Η πρώτη πεντάδα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ...

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share