Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Europa League: Για τη νίκη πρόκριση στο Κίεβο ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στην Ντιναμό!

21 Φεβρουαρίου 2019 09:24
Europa League: Για τη νίκη πρόκριση στο Κίεβο ο Ολυμπιακός!

Europa League: Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την νίκη επί της ΑΕΚ καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Φωτιά στο παγωμένο Κίεβο θέλει να είναι ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Ντινάμο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την νίκη επί της ΑΕΚ καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε μια βεβαιότητα στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος, ενώ προανήγγειλε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με όσα είδαμε στο Φάληρο στο πρώτο ματς.

Μια αλλαγή σίγουρα θα είναι η απουσία του Χριστοδουλόπουλου. Στην 11αδα θα είναι ο Τοροσίδης στη θέση του Μεριά, ο οποίος θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας. Ο Τσιμίκας έχει προβάδισμα έναντι του Κούτρη για το άλλο άκρο της άμυνας. Ο Ζιλ Ντίας χθες προπονήθηκε κανονικά και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι. Ο Μπουχαλάκης θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Καμαρά.

Αναλυτικά... ο Σα θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ, Μεριά, και στα άκρα οι Τοροσίδης, Τσιμίκας. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, ο Φορτούνης μπροστά τους. Στα άκρα οι Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας και στην κορυφή ο Χασάν.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share