Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: ΟΦΗ - Λαμία 1-3!

Σούπερ Λαμία σκόρπισε τον ΟΦΗ!

18 Φεβρουαρίου 2019 21:33
Super League: ΟΦΗ - Λαμία 1-3!

Super League: Ο Καραμάνος με μια μαγική λόμπα «κρέμασε» τον Στρέζο και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Λαμίας επί του ΟΦΗ με 3-1, με τους Φθιώτες να κάνουν βήμα παραμονής και τους Κρητικούς να βλέπουν τον εφιάλτη του υποβιβασμού να ζωντανεύει.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς αντιμετώπιζε ο οργανισμός του ΟΦΗ το ματς με τη Λαμία, αφού οι Κρητικοί βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και υποδέχονταν έναν από τους άμεσους αντιπάλους τους στη μάχη της παραμονής. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλαθλοι των «μελανόλευκων» έδωσαν βροντερό παρόν στο «Γεντί Κουλέ», για να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

Ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε αντίθετη άποψη και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο «Γεντί Κουλέ» φεύγοντας νικήτρια με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Φθιώτες στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατά τον ΟΦΗ στο -3 από τη θέση των μπαράζ και στο -4 από την απευθείας σωτηρία.

Με τη δύναμη της έδρας να τον παρακινεί ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες στιγμές στα καρέ της Λαμίας στο πρώτο μισάωρο. Η μεσοεπιθετική τριάδα των Ναμπί, Φερέιρα και Βαζ ήταν σε μεγάλα κέφια και διαρκώς δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Ωστόσο, με το πέρασμα της ώρας οι Φθιώτες αποφάσισαν να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασαν στην αντεπίθεση με κινητήριο μοχλό τον Φακούντο Μπερτόλιο. Έτσι, τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ήταν ένα ροντέο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να σπαταλούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο ίδιος φρενήρης ρυθμός παρέμεινε και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν με μεγάλες ευκαιρίες. Ωστόσο, η Λαμία αποδείχτηκε πιο αποτελεσματική, με τον Καραμάνο να ανοίγει το σκορ «κρεμώντας» τον Στρέζο με μία υπέροχη λόμπα στο 57'.

Αυτό ήταν καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, καθώς έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Χάβου, ενώ ο ΟΦΗ ανοίχτηκε ακόμη περισσότερο αφήνοντας την άμυνά του εκτεθειμένη. Έτσι, ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα από τους Τομάς και Μπερτόλιο, οι οποίοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81' ο ΟΦΗ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δεληγιαννίδη. Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Σακόρ.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share