Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: Άρης - Πανιώνιος 1-1!

Γκέλαρε ο Άρης, πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!

17 Φεβρουαρίου 2019 20:08
Super League: Άρης - Πανιώνιος 1-1!

Super League: Το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών του Άρη διέκοψε ο Πανιώνιος, με τον Τσιλούλη να ισοφαρίζει το γκολ του Ματίγια για το τελικό 1-1. Από το 11’ με δέκα λόγω εγκληματικού φάουλ του Μπάσα οι «κίτρινοι».

To ματς

Με διάθεση να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα μπήκε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» το κατάφεραν στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, έπαιζαν ορθολογικά και προσπαθούσαν με στρωτό ποδόσφαιρο να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα του Πανιωνίου. Ωστόσο, τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη «καταστράφηκαν» μόλις στο 11’ όταν ο Μπάσα με μια αψυχολόγητη και... δολοφονική ενέργεια, αποβλήθηκε σωστά από τον Κουτσιαύτη καθώς πήγε να «κόψει» το ποδόσφαιρο από τον Μακσίμοβιτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρτσε πήρε τη θέση του Μακσίμοβιτς, ο Πανιώνιος έπαιζε με παίκτη παραπάνω αλλά και πάλι η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την μοναδική και καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με την συμπλήρωση μισής ώρας. Μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ματέο Γκαρσία και γύρισμα στην περιοχή, ο Λάρσον έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το διαγώνιο τελείωμα, με τον Κότνικ να διώχνει εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, πάντως, ο Ντουρμισάει έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Κουέστα με ωραία επέμβαση δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρήκε το γκολ (48’) παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και έβαλε... φωτιά στην κερκίδα! Ο Ματίγια με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια και αριστερά, νίκησε τον Κότνικ που έκανε τραγική εκτίμηση στην φάση, «πνίγοντας» το γκολ! Ο Άρης είχε πάρει αυτό που άξιζε, είχε πάρει ψυχολογία και έδειχνε να ελέγχει το ματς. Οκτώ λεπτά μετά, όμως, ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με... καραμπόλα. Μετά από σουτ του Μακρύλλου και σύγχυση στην άμυνα των «κίτρινων», ο Τσιλούλης κατέβασε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share