Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Αφιερωμένη η κούπα στον θείο μου Θανάση! Ελπίζουμε σύντομα να είναι κοντά μας!"

Μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του θείου του!

17 Φεβρουαρίου 2019 19:58
Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδας στον θείο του, Θανάση και υπογράμμισε πως δεν του άρεσε η ατμόσφαιρα με τους μαθητές στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στην «ΕΡΤ» ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δήλωσε αρχικά: «Κρατάμε την νίκη. Κρατάμε την 24η σερί σεζόν με τίτλο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Είναι πρωτοφανές αυτό με τις 24 σερί σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που το έχει πετύχει αυτό.

Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Το χαιρόμαστε. Όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε» και συνέχισε λέγοντας:

«Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον θείο μου, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε σύντομα κοντά μας. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους. Στην Euroleague δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε στις οκτώ ομάδες και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση».

Για το προσωπικό βάρος που νιώθει, είπε: «Το βάρος είναι μεγάλο. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

Τέλος, τόνισε για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η απόφαση να γίνει το ματς χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν με γεμίζει. Θα ήθελα να δω τους οπαδούς μας σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας, τους θέλουμε και στους τελικούς. Δεν μου πέφτει λόγος για το πώς θα γίνεται η διοργάνωση. Δεν είναι ο τελικός το πρόβλημά μου. Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οι οπαδοί μας εδώ σήμερα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share