Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Λάρισα - Ξάνθη 1-1!

Μοιρασιά στον κάμπο!

17 Φεβρουαρίου 2019 18:02
Super League: Λάρισα - Ξάνθη 1-1!

Super League: Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στην «AEL FC Arena» για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα -Έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους «βυσσινί».

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες και τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα περιορίστηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο η ΑΕΛ όσο και η Ξάνθη σκόραραν στην πρώτη φάση που έκαναν στην αναμέτρηση.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι δυνατές μονομαχίες με τον διαιτητή να προσπαθεί πότε με κίτρινες κάρτες και πότε με έντονες παρατηρήσεις να το «κρατήσει» για να μην ξεφύγει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μισάωρο ο Σκουλάς είχε δείξει ήδη τέσσερις κίτρινες κάρτες, τις τρεις εκ των οποίων σε παίκτες των γηπεδούχων.

Οι «βυσσινί» είχαν την κατοχή, αλλά οι φάσεις στην αναμέτρηση ήταν... σποραδικές, με τον ρυθμό να πέφτει μετά το 30’ εξαιτίας και των συνεχόμενων λαθών από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Υπεροχή (ανούσια, όμως) της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νούνιτς να είναι… ωραίος (αφού ήταν ο σκόρερ), αλλά και μοιραίος καθώς έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη, οι «Ακρίτες», που είχαν σημαντικές απουσίες στην επίθεση, έγιναν ελάχιστα απειλητικοί και μετά από αυτή την ισοπαλία μένουν πίσω στην, έτσι κι αλλιώς, δύσκολη προσπάθειά τους να μπουν στην πεντάδα.

Και, φυσικά,οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» με τη σωτηρία...

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share