Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίαμβος της ΑΕΚ: Στον τελικό του Παγκόσμιου!

Πάτησε την Σαν Λορέντζο!

15 Φεβρουαρίου 2019 23:45
Θρίαμβος της ΑΕΚ: Στον τελικό του Παγκόσμιου!

Πάθος, συγκέντρωση και ποιότητα αρκούσαν στην ΑΕΚ για να ξεπεράσει διά περιπάτου την Σαν Λορέντζο (86-64) και να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής με στόχο το τρόπαιο του Διηπειρωτικού.

ΑΕΚ για μεγάλα πράγματα στο Ρίο! Η Ένωση αφού απέβαλε το άγχος των πρώτων λεπτών, απέναντι στην Σαν Λορέντζο και αφού ανέβασε την απόδοσή της από το 7ο λεπτό του αγώνα κλαι έπειτα, έκανε την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Αργεντινής να μοιάζει με... μονόλογος.

Οι παίκτες του Μπάνκι κυριάρχησαν κατά κράτος και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Γκονζάλο Γκαρσία να κατεβάσουν τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα. Κι όλα αυτά, έχοντας πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο παρκέ. Από τον Λαρεντζάκη, που έδωσε ώθηση στην υπόλοιπη ομάδα με την παρουσία του, ως τον Ντελρόι Τζέιμς, που κέρδισε τις... μάχες και έδωσε πολλές λύσεις.

Η Ένωση κατάφερε να πάρει την πρόκριση και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Intercontinental Cup απέναντι σε μία εκ των Φλαμένγκο ή Austin Spurs, που παίζουν σε λίγη ώρα μεταξύ τους (16/02, 01:00) με στόχο να γίνει... παγκόσμια βασίλισσα!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share