Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάτι τρέχει με τον Νικ Καλάθη!

Θα μείνει καιρό εκτός δράσης;

15 Φεβρουαρίου 2019 14:35
Κάτι τρέχει με τον Νικ Καλάθη!

Μέγα ζήτημα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με τον Νικ Καλάθη, καθώς ο αρχηγός των «πράσινων» μπορεί να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο διεθνής γκαρντ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρές ενοχλήσεις στο πέλμα, κάτι που λεγόταν στο ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το το Κύπελλο.

«Θα παίξει τα ματς Κυπέλλου, αλλά μετά μπορεί να μείνει καιρό έξω», έλεγαν άνθρωποι που είχαν πληροφόρηση από τις προπονήσεις αρχές της εβδομάδας. Αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή να απουσιάσει καιρό ο διεθνής γκαρντ, μετέδωσε την Παρασκευή (15/2) και η η ΕΡΑ Σπορ. Ο 30χρονος παίκτης πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχε – προληπτικά- πάρει μέρος σε όλες τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο Νικ Καλάθης έσφιξε τα δόντια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να παίξει σίγουρα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποκλείεται να τεθεί επ’ αόριστον εκτός αγώνων αμέσως μετά το ματς της Κυριακής (17/2). Είναι πιθανό να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Προφανώς το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον Ρικ Πιτίνο, καθώς αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, καθώς οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον ηγέτη τους. Δηλαδή θα παλέψουν στα υπόλοιπα ματς εντός και εκτός Ευρώπης χωρίς τον πιο ποιοτικό τους παίκτη, ενώ εκτός είναι και ο Νίκος Παππάς…

Πηγή: www.altsantiri.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share