Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Ρόμα - Πόρτο 2-1

Ματσάρα στην Ρώμη!

12 Φεβρουαρίου 2019 23:57
Champions League: Ρόμα - Πόρτο 2-1

Champions League: Η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 της Πόρτο χάρη σε δύο γκολ του Ζανιόλο όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Άντριαν Λόπες (2-1) και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Ντραγκάο.

Ένα ματς που κρατούσε ουκ ολίγες συγκινήσεις για το τελευταίο εικοσάλεπτο. Ένα ματς που έμοιαζε να εξελίσσεται όπως ακριβώς το ονειρεύονταν οι 50 και πλέον χιλιάδες φίλοι της Ρόμα όταν ο νεαρός Τζανιόλο έγραφε στο 76’ το 2-0, όμως το γκολ του Άντριαν Λόπες τρία λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο Ντραγκάο τις πρώτες ημέρες του Μάρτη.

Το πρώτο ημίχρονο μάλλον απογοήτευσε όσους ουδέτερους έκατσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αφού κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να είναι μεν καλύτεροι αλλά να μην απειλούν τον Κασίγιας με εξαίρεση, βεβαίως, τη φάση που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Πόρτο μετά την πολύ όμορφη ενέργεια του Τζέκο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ρυθμός δεν άλλαξε δραματικά με τις δύο ομάδες να έχουν από μία ευκαιρία να σκοράρουν. Η εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο, άλλαξε άρδην στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Δύο γκολ από τον 19χρονο Τζανιόλο μέσα σε έξι λεπτά έβαλαν φωτιά στο Ολίμπικο και έμοιαζαν να φέρνουν την Πόρτο στο χείλος του γκρεμού. Παρ’ όλα αυτά, μία στιγμή αμυντικής αδράνειας της Ρόμα έφεραν τη μείωση του σκορ, με το τελικό 2-1 να δίνει μεν προβάδισμα στους Ιταλούς αλλά να αφήνει τα πάντα «ανοιχτά» ενόψει του επαναληπτικού στην Πορτογαλία.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share