Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Champions League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Πάρτι στο Ολντ Τράφορντ!

12 Φεβρουαρίου 2019 23:56
Champions League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν έπνιξε τακτικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δύο ασίστ του πρώην «κόκκινου διαβόλου» Άνχελ Ντι Μαρία άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» (0-2) και σκέφτεται από τώρα τον επόμενο αντίπαλο!

Δεν είχε Νεϊμάρ. Μάλιστα!

Δεν είχε Καβάνι. Ακόμα πιο ωραία!

Έπαιζε στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην καλύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της χρονιάς, που είχε όλο το μομέντουμ με το μέρος της. Καταπληκτικά!

Αυτό το βράδυ η Παρί Σεν Ζερμέν ψήλωσε δυο πήχες στην Ευρώπη. Βάρυνε την φανέλα της. Ήταν η βραδιά που η αλεπού που λέγεται Τόμας Τούχελ πήρε το σκαλπ του προπονητικού νεανία που λέγεται Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Γερμανός τεχνικός ανάγκασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει ποδόσφαιρο... Μουρίνιο, την μπέρδεψε με το 3-4-2-1 που γινόταν 4-2-3-1 και αφού την έδειρε στο πρώτο μέρος, την αποτελείωσε στην επανάληψη.

Μπορεί το πρώτο μέρος είχε 13 φάουλ, 5 κίτρινες και μόλις μία τελική προς την εστία, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Άνχελ Ντι Μαρία πήρε την δική του εκδίκηση για όσα τράβηξε για ένα χρόνο στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Αργεντινός που τις έφαγε κανονικά από τον Γιανγκ στο πρώτο μέρος, απάντησε με δύο μαγικά χτυπήματα, ισάριθμες μαχαιριές στο κορμί των «κόκκινων διαβόλων».

Από δικό του κόρνερ ο Κιμπεμπέ έκανε το 0-1 (53’), από δική του μπαλιά πάρε - βάλε, ο Μπαπέ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα επτά λεπτά αργότερα για το 0-2.

Το γήπεδο αίφνης κατηφόρισε κι αν δεν υπήρχαν τα «πλοκάμια» του Ντε Χέα, το κοντέρ θα έγραφε ακόμα περισσότερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πνιγμένη στα τακτικά πλοκάμια του Τούχελ, έκανε μία τελική on target σε όλο το παιχνίδι (και μόλις τέσσερις συνολικά), ο 40άρης Μπουφόν πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του και αίφνης η Παρί Σεν Ζερμέν διαπίστωσε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τους σταρ της. Αρκεί να έχει προπονητή στον πάγκο…

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share