Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επική ανατροπή και βαθμός για την Λάρισα στο Αγρίνιο!

Ματσάρα!

11 Φεβρουαρίου 2019 21:31
Επική ανατροπή και βαθμός για την Λάρισα στο Αγρίνιο!

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο; Η ΑΕΛ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια και πέτυχε μια επική επιστροφή, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2. Έτσι μπόρεσε να διατηρηθεί 12η θέση έχοντας έναν βαθμό παραπάνω από τον 13ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι σημαντικό, αφού η 13η θέση οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ η 12η στην απευθείας «σωτηρία». Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς έμεινε 7ος στο -5 από τον 5ο Άρη.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά ήταν πολύ χαμηλός. Ο Παναιτωλικός είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, όμως η ΑΕΛ είχε προσαρμόσει καλά το αμυντικό της πλάνο και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Μόνο μία φορά κατάφεραν στο πρώτο 25λεπτο να ανοίξoυν τη «βυσσινί» άμυνα οι Αγρινιώτες, χάρη σε μια μαγική μπαλιά του Μάζουρεκ και αυτό ήταν αρκετό για να προηγηθούν με γκολ που σημείωσε ο ίδιος ο Αργεντινός επιτελικός μέσος στο 24'.

Το γκολ αυτό χάλασε το πλάνο της ΑΕΛ και έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Παναιτωλικού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα «καναρίνια» να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 42' με τον Μπαΐροβιτς, σε μια φάση που ωστόσο ο Σουηδός φορ ξεκινά οριακά από θέση οφσάιντ. Έτσι, ήδη από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δέλλα πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης!

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι. Ο Ντέλετιτς άρχισε να ταλαιπωρεί τον Αμαράλ από δεξιά και από μία δική του σέντρα προήλθε η μείωση στο σκορ με την κεφαλιά του Φατιόν στο 62΄. Έξι λεπτά μετά, μια ατομική ενέργεια του Κενάν Μπαργκάν έφερε το πέναλτι για τους Λαρισινούς και ο Φατιόν ξανά, από την άσπρη βούλα αυτήν τη φορά ισοφάρισε σε 2-2. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια φάνηκαν να βολεύονται με την ισοπαλία και έτσι αυτή παρέμεινε μέχρι τέλους.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share