Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Superleague: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στην Τούμπα!

Ποια είναι τα σχέδια των δύο προπονητών για το ντέρμπι κορυφής;

10 Φεβρουαρίου 2019 14:31
Superleague: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στην Τούμπα!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, Novasports1) ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη με την οποία θα απομακρυνθεί από τους Πειραιώτες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μειώσουν στους τρεις βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση μέχρι το τέλος της σεζόν και να περιμένουν κάποιο στραβοπάτημά τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζουν κάποια έκπληξη για το σημερινό παιχνίδι, ρίχνοντας στη… μάχη της Τούμπας τα καλύτερα όπλα που έχουν στη διάθεσή τους για να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

H 11αδα που σκέφτεται ο Λουτσέσκου

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το «τρίποντο» απέναντι στους Πειραιώτες ώστε να απομακρυνθούν στους 9 βαθμούς και να πετύχουν ένα όνειρο πολλών ετών.

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος θα προσπαθήσει να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προτίθεται να ρισκάρει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μαουρίσιο και ο Σάχοφ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει πίσω από τον Ακπόμ.

Θέση στο αρχικό σχήμα πάντως διεκδικούν και ο Ελ Καντουρί με τον Ολιβέιρα, μία σκέψη που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον κ. Λουτσέσκου τις προηγούμενες ημέρες. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Λημνιός και Σφιντέρσκι.

Με πάθος και πίστη για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί πάθος και πίστη για νίκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες της «ασπρόμαυρης» έδρας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόσταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ασκώντας μεγαλύτερη πίεση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη μάχη της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, με τον Ποντένσε και τον Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Ως «Δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Μασούρας, Ντίας, Χασάν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για περισσότερο ψυχολογικούς λόγους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share