Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Ξεφτιλίζουν την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Τραγωδία ξανά!

8 Φεβρουαρίου 2019 21:25
Euroleague: Ξεφτιλίζουν την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Έρμαιο στις άγριες διαθέσεις της Φενέρμπαχτσε έγινε ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια (85-66) από την ομάδα του Ομπράντοβιτς παλεύοντας μόνο για 13-14 λεπτά.

Ένα ακόμα εφιαλτικό βράδυ μακριά από το ΟΑΚΑ έζησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνετρίβη 85-66 από τη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και υπέστη την 9η διαδοχική εκτός έδρας ήττα του.

Κυρίαρχη Φενέρμπαχτσεστην Τουρκία. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε του Παναθηναικού ΟΠΑΠ με 85-66, ανεβαίνοντας στο 19-3. Η Φενέρ παρέμεινε πρώτη και έκλεισε από σήμερα εισιτήριο για τα πλέι-οφ, την ώρα που οι «πράσινοι» έμειναν στο 9-13 και εκτός οκτάδας.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε καλά αλλά από το 10ο λεπτό και μετά... χάθηκε από το παρκέ, επιτρέποντας στην Φενέρ να κυριαρχήσει και να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Πολλά λάθη και κακές επιλογές από τους «πράσινους», από τους οποίους πάλεψε στην αρχή ο ΝτεΣόν Τόμας και στη συνέχεια ο Σον Κιλπάτρικ.

Αντίθετα, οι νικητές είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νικολό Μέλι, ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Λουίτζι Ντατόμε, Μάρκο Γκούντουριτς και Έρικ Γκριν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share