Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Σλούκας για το δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν!

Όσα έγιναν εκεί!

6 Φεβρουαρίου 2019 16:32
Τι αποκάλυψε ο Κώστας Σλούκας για το δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν!

Ο Κώστας Σλούκας είχε την τιμή να παραβρεθεί στο επίσημο δείπνο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνστην Άγκυρα και ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε κατάφερε να κάνει… αποκαλύψεις από το τραπέζι. Φανέρωσε στους θαυμαστές του τα ορεκτικά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Τρίτη (5/2) ο 29χρονος άσος ήταν προσκεκλημένος στο δείπνο, κάτι που… αποκάλυψε και ο ίδιος, όταν πληροφόρησε τους θαυμαστές του στα social media ότι πετούσε για την πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Ο γκαρντ της εθνική μας ομάδας χάρηκε την παρουσία του στο «Λευκό Παλάτι», μίλησε, μάλιστα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Παρότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά έκανε στη συνέχεια μια ανάρτηση στα social media με φωτογραφία από το τραπέζι, όπου υπήρχαν τα ορεκτικά.

Ο Κώστας Σλούκας τοποθέτησε, ακόμα, στην ανάρτησή του τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας, δίνοντας και αυτό μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης των δυο λαών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Άγκυρα, είχαν κληθεί στο δείπνο και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Μήτρογλου, που μεταγράφηκε πρόσφατα στη Γαλατασαράι, Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ, στα νότια της Τουρκίας.

Αυτή η κίνηση, όπως και η πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο Βαρθολομαίο, είχε καθαρά συμβολικό «χρώμα». Οι τρεις έλληνες αθλητές αγωνίζονται σε τουρκικούς συλλόγους, ο πρώτος στην ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, ο δεύτερος στην ποδοσφαιρικό τμήμα της Γαλατάσαραϊ και ο τρίτος στην Αλάνιασπορ. Μιλάμε για τους δυο μεγάλους συλλόγους της χώρας, που έχουν έδρα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μια ομάδα που εκπροσωπεί τα νότια παράλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ο Κώστας Σλούκας πρωταγωνιστεί στη γειτονική χώρα, όντας ένας από τα αστέρια της ομάδας και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η «Φενέρ» κατέκτησε, άλλωστε, την πρώτη – 3η για τον διεθνή άσο – Euroleague το 2017 με τον Κώστα Σλούκα στη σύνθεσή της.

Να θυμίσουμε ότι στο δείπνο στο «Λευκό Παλάτι», οι μουσικές επιλογές του Ερντογάν είχαν σκοπό να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν τον έλληνα πρωθυπουργό, για αυτό και μουσική έπαιξε πολυμελής ορχήστρα, με ένα μπουζούκι να ηγείται.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share