Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Με Πανιώνιο και Λαμία

6 Φεβρουαρίου 2019 11:08
Κύπελλο Ελλάδας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Με δύο αγώνες ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις 17:00 (Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Λαμίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «καθαρίσουν» από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει ολικό λίφτινγκ στο βασικό σχήμα, με την πιθανή 11άδα να απαρτίζεται από τους Χουτεσιώτη, Ανδρούτσο, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ντίας, Μασούρα, Χασάν, Σολδάνο.

Από την πλευρά της, η Λαμία φιλοδοξεί να κάνει άλλο ένα «μπαμ» μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στη φάση των «16». Εκτός αποστολής, για λόγους ξεκούρασης, έμειναν Δημούτσος και Μελίσσας, ενώ οι Μπλάζιτς, Μπεχαράνο είναι τραυματίες.

Στις 19:00 (Cosmote Sport 1) ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο, με το μυαλό στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες. Πρόκειται για τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζαμπά που αποβλήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ. Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μαλεζά (ή Τόσκα), Γιαννούλη, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Λημνιό, Ενρίκε, Πέλκας και Σβιντέρσκι.

Στην αποστολή του Πανιωνίου βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Μασούρας και ο Μαξίμοβιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share