Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Έφυγε από τη ζωή ο...

4 Φεβρουαρίου 2019 17:16
Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η οικογένεια του Ολυμπιακού...

Ο Χαράλαμπος Σταθόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, έφυγε από τη ζωή. Στη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών το συγκεκριμένο όνομα δε λέει τίποτα. Το «Μπάμπης ο Ροδέλας» πάλι, λέει πολλά…

Ο άνθρωπος που συμπύκνωσε όλη την αγάπη για την ομάδα του και όλη την «έχθρα» για τον αντίπαλο σε αυθεντικό, περιπαικτικό, αριστοφανικό χιούμορ, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Όσο για το παρατσούκλι «Ροδέλας», αυτό του κόλλησε στις αρχές του ’90, όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος πια ο Στράτος Αποστολάκης. Το «Στράτο ροδέλα» έκανε μια ολόκληρη εξέδρα να κυλιέται από τα γέλια και για τις επόμενες δεκαετίες αντικατέστησε εν πολλοίς το κανονικό του επίθετο.

Στον περιβόητο τελευταίο τελικό της Α1 το 1993 που δεν έγινε ποτέ, τότε που ο Παναθηναϊκός των αδερφών Γιαννακόπουλων αρνήθηκε να κατέβει στο Φάληρο θεωρώντας εαυτόν αδικημένο στον τέταρτο τελικό της Γλυφάδας, οι Ολυμπιακοί γέμισαν το ΣΕΦ στήνοντας ένα ανεπανάληπτο καρναβαλικό γλέντι. Ένας από τους πρωτοστάτες εκείνου του γλεντιού ήταν ο Μπάμπης Σταθόπουλος, τον οποίο βλέπετε στα αριστερά να κάνει… ζέσταμα ως παίκτης του ΠΑΟ, παρέα με τον Τάκη Τσουκαλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος με εγγύηση ο γιατρός που συνελήφθη για "φακελάκι"!

Λίγα χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε μια σατιρική παρωδία του ύμνου του Παναθηναϊκού, πάντα με… αριστοφανική διάθεση. Αυτή τη διάθεση που του συγχωρούσαν πάντοτε του Μπάμπη οι… «εχθροί», αφού όσοι τον είχαν γνωρίσει ήξεραν ότι πρόκειται για έναν πραγματικά ωραίο τύπο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλληνας που επιβίωσε από την πολύνεκρη συντριβή του Air-Bus A320-111: Τον έσωσε το ένστικτο επιβίωσης!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτισε τον μεγάλο Ολυμπιακό Μπάμπη Σταθόπουλο με ένα ποστ στο facebook, η ΠΑΕ αναδημοσίευσε ένα ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά, ενώ το ίδιο κάνουν εδώ και λίγες ώρες όλοι όσοι τον γνώριζαν ή απλώς είχαν ακουστά τα «ανδραγαθήματά» του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share