Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νίκη Ευρώπης για τον Άρη!

1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

3 Φεβρουαρίου 2019 21:15
Νίκη Ευρώπης για τον Άρη!

Χάρη στο δεύτερο συνεχόμενο γκολ- τρίποντο του Ματέο Γκαρσία ο Άρης έριξε στο καναβάτσο τα Γιάννινα στο «Βικελίδης» (1-0), πήγε στους 29 βαθμούς και προσπέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης τα βρήκε… μπαστούνια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για 75 λεπτά. Το… μαύρο σύννεφο της ισοπαλίας άρχισε να καλύπτει το «Κλ. Βικελίδης». Μέχρι που ο Ματέο Γκαρσία, όπως και στη Ξάνθη, έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό» σκοράροντας στο 76ο λεπτό και δίνοντας τους τρεις βαθμούς στον Άρη, ο οποίος πλέον έφτασε στους 29 βαθμούς και την 5η θέση, μπαίνοντας για τα… καλά σε τροχιά Ευρώπης, ξεπερνώντας στην βαθμολογία Παναθηναικό και Παναιτωλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν… φλύαρος έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του αμύνθηκε σωστά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Έσκασε τώρα! Ανατροπή - Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά σήμερα τον δεύτερο αγώνα (03/02) για την ασυλία!

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους «κιτρινόμαυρους» να εξακολουθούν να έχουν την κατοχή αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μιας και δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη. Από το 75ο λεπτό όμως το παιχνίδι… άνοιξε με τον Άρη να διακινδυνεύει περισσότερο και τον ΠΑΣ να έχει ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Ματέο Γκαρσία όμως ήταν και πάλι εκεί όταν έπρεπε για να κάνει το 1-0 για τον Άρη και να βάλει τους «κιτρινόμαυρους» στην θέση του… οδηγού. Ο ΠΑΣ στην συνέχεια προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τους τρεις βαθμούς να τους ξεφύγουν, κλείνοντας καλά τους χώρους για να κρατήσουν το 1-0.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share