Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλλησε στο μηδέν στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός!

Λευκή ισοπαλία με τον Λεβαδειακό

3 Φεβρουαρίου 2019 19:27
Κόλλησε στο μηδέν στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός!

Γενέθλια με γκέλα έκανε ο Παναθηναϊκός σήμερα στη Λιβαδειά μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα, εμφανίζοντας εκ νέου σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο και κουράζοντας τους φίλους του με την αγωνιστική του εικόνα.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας, αν και οι «πράσινοι» δικαιούνται να έχουν (για μία ακόμη φορά) παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά και το βοηθό του Νατσιόπουλο, που αντί για πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη στο 55’ υπέδειξαν τον μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού» σε θέση οφ σάιντ, αν και καλυπτόταν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο (66%-34% η κατοχή της μπάλας) και προσπάθησαν με όπλο την καλή κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργήσουν υποσχόμενες ευκαιρίες.

Στην πρώτη μισή ώρα του ματς οι «πράσινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι αλλά πέραν της κεφαλιάς του Κουρμπέλη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι (24’), δεν είχαν να επιδείξουν κάποια κραυγαλέα ευκαιρία μπροστά από την εστία του Μπάγιτς.

Στο ίδιο διάστημα ο Λεβαδειακός διατήρησε το σχέδιό του που εμπεριείχε την άρτια οργάνωση σε φάση άμυνας και το «σημάδεμα» του Μαρκόβσκι προκειμένου να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στο επιθετικό τρανζίσιον, πλην όμως οι «πράσινοι» ανακτούσαν άμεσα την κατοχή της μπάλας και δεν αντιμετώπισαν κινδύνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή μάχη (03/02) για την ασυλία!

Οι Βοιωτοί ανέβασαν τις γραμμές του μετά το 35’ και στο τελευταίο δεκάλεπτο έγιναν πιο απειλητικοί, δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια υποσχόμενη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην, με περισσότερες φάσεις στις δύο εστίες, τον Λεβαδειακό να έχει δοκάρι σε τρομερό σουτ του Στανόγεβιτς (68’) και τον Παναθηναϊκό μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα (64’) και ένα πέναλτι που έγινε… οφ σάιντ από τον διαιτητή Φωτιά (με τη συμβολή του πρώτου βοηθού Νατσιόπουλου) σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Στανόγεβιτς (55’).

Λεβαδειακός (4-4-3): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς, Σαβαντογκό (77’ Νανγκίς), Μαρκόβσκι (84’ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης (90’ Μελεγκ).

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Κουλιμπαλί (68’ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Στάικος), Ινσούα, Μπουζούκης (80’ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share