Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξωφρενικό: Παράγοντας τράβηξε όπλο στο συμβούλιο της Football League!

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο!

1 Φεβρουαρίου 2019 14:59
Εξωφρενικό: Παράγοντας τράβηξε όπλο στο συμβούλιο της Football League!

Συμβούλιο είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη 31/01 η Football League, όμως στα γραφεία της διοργανώτριας είχαμε σκηνές Φαρ Ουέστ και σύμφωνα με καταγγελίες ο Αχιλλέας Μπέος έφτασε στο σημείο να τραβήξει όπλο σε καβγά του με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά.

Όλα ξεκίνησαν από μεταξύ σύγκρουση στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Football League. Αφού οι φωνές δεν είχαν προηγούμενο, κάποια στιγμή ο Μπέος ζήτησε από τον Μαντζανά να πάνε στο γραφείο του προέδρου, προκειμένου να μιλήσουν οι δυο τους. Όμως, κι εκεί, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση ξέφυγε και μετά τα σπρωξίματα μεταξύ τους, υπάρχουν καταγγελίες ότι ο Μπέος τράβηξε όπλο. Ο πρόεδρος της Ενωσης Β' Εθνικής είδε κι έπαθε για να ηρεμήσει τον Δήμαρχο Βόλου που όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα με την επωνυμία ΝΠΣ Βόλος, η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Γίνεται αντιληπτό πως τέτοιες συμπεριφορές, όχι μόνο δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά το γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Και με τέτοιες συμπεριφορές ο Μπέος δεν πρέπει να ασχολείται με το άθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μπάγιας Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Η ατζέντα του ΔΣ της Ενωσης Β' Εθνικής περιλάμβανε τα εξής θέματα:

1.Αγωνιστικά θέματα

2.Συζήτηση σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων

3.Εκλογή Α' Αντιπροέδρου

4.Διάφορα Θέματα

Πηγή: gavros.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share