Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Κερδίζει ή Game Over!

1 Φεβρουαρίου 2019 08:54
Euroleague: Κερδίζει ή Game Over!

Έχοντας χάσει τους τρεις «τελικούς» εκτός έδρας που προηγήθηκαν, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε πολύ δύσκολη θέση. Κι αν δεν τα καταφέρει κι απόψε απέναντι στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 2), το έργο της πρόκρισης στα play offs θα γίνει… mission impossible.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν και πάλι τον Κιθ Λάνγκφορντ, που συνεχίζει θεραπεία και είναι άγνωστο πότε (ή ακόμη και… αν) θα επιστρέψει στη δράση, ενώ παρελθόν έχει αποτελέσει εδώ και λίγες μέρες ο Στεφάν Λάσμε. Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει τα… ιδιαίτερα μαθήματα στο σουτ που κάνει τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του θα επιφέρουν μια κάποια βελτίωση στα ποσοστά της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καρκίνος, το κρίσιμο χειρουργείο των 7,5 ωρών και το μόνιμο σημάδι στον λαιμό: Αγωνία για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Αναντολού Εφές έρχεται με στόχο να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση της κατάταξης και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εμφανίζεται ισχυρότερη από ποτέ, ενώ μια ήττα της θα βόλευε σίγουρα και τον Ολυμπιακό που την «κυνηγά» στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share