Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζημι-Άρης για Europa League!

Κέρδισε την Ξάνθη στα Πηγάδια

31 Ιανουαρίου 2019 21:28
Ζημι-Άρης για Europa League!

Χάρη σ' ένα γκολ του Ματέο Γκαρσία στο 37', ο Άρης «πέρασε» από τα Πηγάδια (0-1), προσπέρασε την Ξάνθη στη βαθμολογία και πήγε στο -1 από τον 5ο Παναθηναϊκό και έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη ενός... εισιτηρίου που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το πιο σημαντικό μέχρι το... επόμενο τρίποντο για την τελική επίτευξη του στόχου του που είναι η Ευρώπη πήρε ο Αρης στα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη. Το γκολ του Ματέο Γκαρσία (το 7ο στο πρωτάθλημα), ήταν αυτό που έμελλε να χαρίσει και τη νίκη στους Κίτρινους, που ήταν ανώτεροι των γηπεδούχων σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν και δοκάρι με τον Μαρτίνες.

Ρόλο για να παραμείνει το 0-1 έπαιξε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτρς που με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις κράτησε όρθια μέχρι τέλους την ομάδα του.

Με τη νίκη του αυτή ο Αρης έφτασε τους 26 βαθμούς και ξεπέρασε τη Ξάνθη (έμεινε στους 24) και πλέον η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έγιναν το φαβορί για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός λόγω και της σχετικής τιμωρίας του ακόμα και αν τερματίσει στην 5η θέση δεν μπορεί να παίξει εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μωρό για τον... Γιώργο Τράγκα: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Χαρακτηριστικό στοιχείο των Κιτρινόμαυρων ήταν το απαράμιλλο πάθος που έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που έχει ίδιους στόχους με αυτούς. Ο κόσμος του Αρη αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του Σάββα Παντελίδη στο γήπεδο και μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Σάρπονγκ (63' Μπρίτο), Καμαρά (76' Μελιόπουλος), Κοβάτσεβιτς, Καντά (56' Γέντρισεκ), Κάστρο, Σιλά, Κασάδο.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί, Λάρσον (65' Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (79' Βαλεριάνος), Σιώπης, Κόρχουτ (83' Ματίγια), Ρόουζ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share