Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παρά την 20αρα, προβλημάτισε ξανά ο Παναθηναϊκός!

Κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ!

28 Ιανουαρίου 2019 21:00
Παρά την 20αρα, προβλημάτισε ξανά ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε αλλά το μυαλό του ήταν στον τελικό με την Εφές! Ο Άρης πήγε το ματς στον πόντο και τελικά καθάρισε ο Καλάθης με 4 τρίποντα και σκορ 25-6 στην τελευταία περίοδο, για να διατηρήσουν το αήττητο (85-65) οι πράσινοι.

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές (1/2, 21:30) η ομάδα του Ρικ Πιτίνο χρειάστηκε να πατήσει... γκάζι στην τελευτα'οα περίοδο. Δείχνοντας όρεξη από τα πρώτα λεπτά του ματς οι «πράσινοι» δημιούργησαν από νωρίς μεγάλες διαφορές αλλά είδαν τον Άρη να επιστρέφει από το -20. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «έσφιξε» την άμυνά και με ηγέτη τον «διπλό» Καλάθη (18π., 10ας) πήραν την νίκη με σημαντική διαφορά. Θετικός ο Πέιν στο ελληνικό ντεμπούτο του (11π., 4ριμπ.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο! Ποια χώρα κερδίζει την καλύβα; Ελλάδα ή Τουρκία;

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Basket League μετά από 15 αγωνιστικές (ρεκόρ 14-0 καθώς εκκρεμεί ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στις 24 Φεβρουαρίου), με τους «πράσινους» να στρέφονται στο ματς με τους κυπελλούχους Τουρκίας στην Euroleague στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη για τα πλέι οφ.

Όσον αφορά τον Άρη (5-10), ο οποίος παρατάχθηκε δίχως τους Γκάρι Μπελ και Δημήτρη Βεργίνη, είδε το σερί τριών νικών του να διακόπτεται. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στην βάση τους για να υποδεχτούν τον Πανιώνιο (2/2, 15:45). Ξεχώρισαν οι Χάρις (11π.) και Τολιόπουλος (9π., 3/6τρ.) για τους «κίτρινους».

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share