Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα επιτυχία για την Κατερίνα Στεφανίδη!

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour που έγινε στη Βοστώνη

27 Ιανουαρίου 2019 14:12
Νέα επιτυχία για την Κατερίνα Στεφανίδη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour που έγινε στη Βοστώνη. Λίγες ημέρες μετά τα 4,74 μέτρα στο μίτινγκ του Ρίνο, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σημείωσε επίδοση 4,71 μέτρα στη Βοστώνη.

Η Στεφανίδη άρχισε ξεκίνησε τις προσπάθειες της με έγκυρο άλμα στα 4,61 μέτρα, και συνέχισε δίχως πρόβλημα στα 4,71 μέτρα. Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ένα άκυρο στα 4,81 μέτρα και επέλεξε να συνεχίσει στα 4,86 μέτρα, αφού νωρίτερα η Κέιτ Ναζότ είχε περάσει αυτό το ύψος. Η Ναζότ κατέκτησε την πρώτη θέση στη Βοστώνη, καθώς, μετά τα 4,86 μέτρα, απέτυχε να περάσει τα 4,92 μέτρα, στην προσπάθεια να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Άρχισαν τα "όργανα" πριν ακόμα ξεκινήσει!

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Κατερίνα Στεφανίδη είναι την επόμενη εβδομάδα το μίτινγκ της Καρλσρούης (2/2).

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα, αλλά δεν είχα την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα», έγραψε η ελληνίδα πρωταθλήτρια στο λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος του αγώνα.

View this post on Instagram

Very proud with my jumping at Boston. I have been sick all week and haven’t been able to do anything the last few days. I was able to put a couple of great jumps together and make 4.71m but was too drained for the bigger heights. Flying to Europe tomorrow and hoping to be feeling better before @indoormeetingkarlsruhe Ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με την σημερινή μου εμφάνιση καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα αλλά δεν είχαν την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share