Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο "βράχος" στόπερ στον Πειραιά!

Ποιος γυρίζει στο Λιμάνι;

25 Ιανουαρίου 2019 14:57
Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο

Προβάρει… ξανά τα «ερυθρόλευκα» ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος της σεζόν 2018/19 εξελίσσεται σε χρονιά επιστροφών για τον Ολυμπιακό, όσες δεν είχαν γίνει ποτέ μέχρι τώρα σε μια και μόνη περίοδο κατά το παρελθόν. Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη, τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Γιάγια Τουρέ, μια ακόμη φυσιογνωμία που είχε αφήσει το στίγμα της στον Πειραιά, είναι έτοιμος να επιστρέψει, κλείνοντας έτσι τις… εκκρεμότητες που έμειναν ορθάνοιχτες στα τέλη Αυγούστου του 2014.

Μιλάμε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλος, που είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», 4,5 χρόνια μετά τη διαμάχη του με τον Μίτσελ και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Τότε, οι δυο πλευρές χώρισαν βελούδινα τότε, αφού ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει πως ζήτησε ο ίδιος την αποχώρησή του, μετά και τις διαφορές του με τoν ισπανό προπονητή. Είναι κοινό μυστικό πως Ολυμπιακός και Αβραάμ δε σταμάτησαν ποτέ να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Παρότι δεν υπάρχει ακόμη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι πληροφορίες λένε πως η επιστροφή του 35χρονου Παπαδόπουλου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Ρόδο: Τι σοκαριστικό έκαναν οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη έξω από σχολείο ΑμΕΑ!

Ο Έλληνας στόπερ βρέθηκε την Τετάρτη (23/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αγωνίζεται στην Μπρισμπέιν Ρόαρ της Αυστραλίας. Μετά τον Ολυμπιακό είχε μόλις 5 συμμετοχές με την Τραμπζονσπόρ, 23 με τη Σανγκάη, 13 Ιβάτα, και 23 με την Μπρισμπέιν.

Πηγή: fws.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share