Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το είπαν και το έκαναν! Αυτό είναι το σουβλάκι «Τσιτσιπάς»

Το έφαγε και ο ίδιος!

25 Ιανουαρίου 2019 14:47
Το είπαν και το έκαναν! Αυτό είναι το σουβλάκι «Τσιτσιπάς»

Οι υπεύθυνοι του ελληνικού εστιατορίου «Stalactites Restaurant» στην Αυστραλία είχαν δεσμευτεί: Εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδιζε τον Ρότζερ Φέντερερ, θα έφτιαχναν σουβλάκι με το όνομά του και μάλιστα με υλικά που διάλεξε ο ίδιος!

Έτσι, αφού ο 20χρονος τενίστας κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά, το «Stalactites Restaurant» δημιούργησε το σουβλάκι «Τσιτσιπάς»!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram, απ’ τον επίσημο λογαριασμό του εστιατορίου, το οποίο ανήρτησε μια φωτογραφία μ’ ένα σουβλάκι, όπου έγραφε πάνω;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Ρόδο: Τι σοκαριστικό έκαναν οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη έξω από σχολείο ΑμΕΑ!

It’s here! The Tsitsipas Souvlaki

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος μας σύστησαν το σουβλάκι «Τσιτσιπάς», λέγοντας πως το πρόσθεσαν στο μενού, προς τιμήν του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είχε μια σπουδαία πορεία στο Australian Open.

Και εννοείται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφτηκε το εστιατόριο με την πρώτη ευκαιρία για να φάει το σουβλάκι!

To σουβλάκι φτιάχτηκε όπως ακριβώς το ήθελε ο Τσιτσιπάς! Με αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικό, ρόδι μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επική συνάντηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με την Ελένη Λουκά: «Οι ηθοποιοί είστε τα όργανα του διαβόλου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δήλωση που έκανε στο δίκτυο SBS είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόσκληση να δώσει ο ίδιος τα υλικά στο σουβλάκι που θα πάρει το όνομά του. «Θα ήθελα να έχει αρνί, πατάτες, ντομάτα, τζατζίκι, ρόδι και λίγο βασιλικό. Επαναστατικός συνδυασμός».

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο εστιατόριο είχε δημιουργήσει σουβλάκι και με το όνομα του Μάρκου Παγδατή, όταν εκείνος είχε φτάσει στον τελικό του Αυστραλιανού Open το 2006.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share