Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Φενέρ ο Ολυμπιακός!

Έχασε εύκολα στην Κωνσταντινούπολη

24 Ιανουαρίου 2019 21:21
Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Φενέρ ο Ολυμπιακός!

Η Φενέρ έμοιαζε με λερναία ύδρα, ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που θα έπρεπε να αγγίξει το άριστα έμεινε κάτω από τη βάση, δέχθηκε 90 πόντους κι έτσι η ομάδα του Ομπράντοβιτς σημείωσε μία μάλλον εύκολη νίκη με 90-75.

Η πολύ όμορφη εικόνα που έχει ο βαθμολογικός πίνακας σχετικά με τον Ολυμπιακό δεν του επιτρέπει να μείνει περισσότερο από μία ημέρα στον αγώνα της Τουρκίας.

Απέναντι, στην καλύτερη - μάλλον- ομάδα της Ευρωλίγκας η ομάδα του Μπλατ δεν έκανε πολλά πράγματα σωστά. Η άμυνα δεν σταμάτησε κανέναν παίκτη της Φενέρ, η επίθεση σκόραρε μέσα από τη γραμμή των τριών πόντων με τεράστια δυσκολία, τα λάθη που έκανε δεν ήταν λίγα κι έτσι η Φενέρ κυριάρχησε σε ένα ματς, που ο Ολυμπιακός ήταν μάλλον άφαντος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Ομπράντοβιτς είχε δουλέψει το ματς με μαεστρία. Απέκοψε το inside παιχνίδι των ερυθρόλευκων, σταμάτησε το παιχνίδι του Πρίντεζη και τους διαφορετικούς τρόπους του να εκτελεί και στην επίθεση δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι αυτοματισμοί, οι συνεργασίες, το παιχνίδι από μέσα προς τα έξω πήραν βαθμό που άγγιξε το άριστα.

Κάπως έτσι οι Τούρκοι, που σημείωσαν 90 πόντους, επέβαλλαν το νόμο τους και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, όταν εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα της Φενέρ, που στη τρίτη περίοδο προηγήθηκε μέχρι και 21 πόντους, αλλά και τα 5 φάουλ του Γιαν Βέσελι, που αποβλήθηκε στο 34ο. Ηταν όμως αργά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στον σύζυγο μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»!

Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε θέση ισχύος, η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα συνιστά ψυχραιμία και ηρεμία, καθώς η τύχη του ορίζεται από τα δικά του χέρια.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Γκριν 17 (1/1 δίποντο, 4/4 τρίποντα), Μέλι 6 , Μαχμούτογλου, Κάλινιτς 16 (2), Σλούκας 12 (1), Γκούντουριτς 5 (1), Βέσελι 7, Ντίξον 13 (1 τρίποντο, 10 ασίστ), Ντουβερίογλου 8 (4/4 δίποντα), Ντατόμε 4, Λοβέρν 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Γουίλιαμς-Γκος 3, Τουπάν 8 (2), Σπανούλης 10 (2 τρίποντα, 4 ασίστ), Τίμα 14 (4/7 τρίποντα), Μιλουτίνοβ 11, Στρέλνιεκς 13 (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Βεζένκοβ, Πρίντεζης, Παπανικολάου 8 (2), Μάντζαρης, Μπόγρης 2, ΛεΝτέι 6.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share