Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Το έχει ξανακάνει και μπορεί ο Ολυμπιακός!

24 Ιανουαρίου 2019 08:22
Euroleague: Το έχει ξανακάνει και μπορεί ο Ολυμπιακός!

"Οι πραγματικά μεγάλοι είναι για τα δύσκολα" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτή είναι μία φράση που ταιριάζει γάντι στην αποψινή αποστολή του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:30 (novasports2) την πρωτοπόρο της διοργάνωσης και αήττητης στην έδρα της για εννέα αγωνιστικές πρωταθλήτρια Τουρκίας και αν θέλουν να επιβιώσουν στην «Ulkersports Hall», θα πρέπει να επιδείξουν πραγματικό μεγαλείο ομάδας. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εκτός του ότι με ρεκόρ 17-2 είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, παρουσιάζουν φέτος μία απίστευτη αγωνιστική σταθερότητα, αποδίδουν καλό, επιθετικό και ομαδικό μπάσκετ και θέλουν να συνεχίσουν απόψε νικηφόρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Απειλούσαν την 19χρονη με ειδικές ανάγκες ότι θα την ξαναβιάσουν!

Από την πλευρά τους, ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του, ήρθαν στην Πόλη με ρεκόρ 12-7 για να δώσουν τη δική τους μάχη για το θετικό αποτέλεσμα, αν και γνωρίζουν πως ενδεχόμενη ήττα θα συμπεριληφθεί στις λεγόμενες «εντός προγράμματος». Σε περίπτωση νίκης όμως, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην υπέρ τους στο «κυνήγι» μίας εκ των προνομιούχων θέσεων «4» ή «5», γι’ αυτό και θα τα δώσουν όλα και ο,τι βγει.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σλοβένος, Ματέι Μπολτάουζερ και ο Ισπανός, Κάρλος Περούγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share