Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ζω ένα παραμύθι!»

«Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά»

22 Ιανουαρίου 2019 08:46
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ζω ένα παραμύθι!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν άκουσε τους φιλάθλους να φωνάζουν Greek Freak.

Στους "4" του Australian Open είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος μετά από τη νίκη του επί του Μπαουτίστα δήλωσε ότι ζει σαν σε παραμύθι και ... πιστοποίησε σ' όλους πως δεν είναι τρελός.

«Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω έως εδώ. Με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι σου και τους είπα ένα Grand Slam. Με θεώρησαν τρελό, αλλά είναι πραγματικότητα, δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Όσο περνούσε η ώρα ήξερα πως θα έβρισκα τις ευκαιρίες μου. Ο αντίπαλός μου έπαιξε σπουδαία. Είχα καλό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ και το κέρδισα με την απόδοσή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ετσι πέθανε το παιδί μου»: Σοκάρει ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας που έχασε την ζωή της στην Λαμία!

Μετά από το παιχνίδι με τον Φέντερερ πολλοί φοβήθηκαν πως θα έχει επηρεαστεί αλλά αυτός συνέχισε. «Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μείνω συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι και χαίρομαι που σήμερα έπαιξα καλά, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκα ελάχιστα από τον προηγούμενο αγώνα», είπε σε σχετική ερώτηση.

Φυσικά και τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον ημιτελικό και δηλώνει: «Είναι σημαντικό που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ναδάλ. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Όποιος και αν νικήσει θα είμαι έτοιμος για μία δύσκολη μάχη. Eγώ θα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και ευχαριστώ τον κόσμο που βρίσκεται εδώ και με υποστηρίζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο θάνατος που χτύπησε την πόρτα της Αννίτας Πάνια και το σοβαρό πρόβλημα υγείας: Δεν έχει μπορέσει να το ξεπεράσει!

Από την κερκίδα ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Στέφανο να απαντά: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ.Σπουδαία νίκη, που τράβηξε την προσοχή του κόσμου.

Ήταν πρόκληση να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά χαίρομαι που έπαιξα καλά. Εδειξα πως επηρεάστηκα ελάχιστα από τον προηγούμενο αγώνα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share