Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγραψε ιστορία ξανά ο Τσιτσιπάς: Στους 4 του κόσμου ο Στέφανος και η Ελλάδα!

Νέος έπος Τσιτσιπά!

22 Ιανουαρίου 2019 07:06
Έγραψε ιστορία ξανά ο Τσιτσιπάς: Στους 4 του κόσμου ο Στέφανος και η Ελλάδα!

Δεν τον σταματά τίποτα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να ζει το όνειρό του. Μόνο που είναι η πραγματικότητα και φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή…

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε 3-1 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open και πέρασε στα ημιτελικά του Grand Slam της Μελβούρνης.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ 7-5, έχασε το δεύτερο με 6-4 από τον 30χρονο Ισπανό, αλλά αντέδρασε σωστά ξαναπαίρνοντας το προβάδισμα με 6-4 και στο τελευταίο σετ πανηγύρισε με 7-2 στο τάι μπρέικ. Για μια ακόμη φορά στηρίχτηκε στο σπουδαίο σερβίς του μετρώντας 22 άσους (μόλις 6 ο αντίπαλός του).

Αντίπαλός του στον αγώνα με τον οποίο θα διεκδικήσει πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2) και τον Φράνσες Τιαφόε (ΗΠΑ, Νο39).

Πλέον έχει κερδίσει μίνιμουμ 809.000 ευρώ, ενώ αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό θα πάρει κερδίζοντας τον τίτλο 3,6 εκατ. ευρώ και αν χάσει 1,84 εκατ. ευρώ! Στην ως τώρα καριέρα του ο Τσιτσιπάς μέχρι τώρα έχει κερδίσει (σύμφωνα με στοιχεία της ATP) 2,59 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδά του από το τρέχον Αυστραλιανό Open.

Πηγή: sport-fm.g

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share