Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περίπατος στην Λήμνο για τον Παναθηναϊκός!

Πράσινος σίφουνας!

21 Ιανουαρίου 2019 19:32
Περίπατος στην Λήμνο για τον Παναθηναϊκός!

Παίζοντας ομαδικά, σοβαρά και με ενέργεια, ο Παναθηναϊκός διατήρησε εύκολα και στη Λήμνο το αήττητο, έχοντας κορυφαίους το αμερικανικό τρίο Τόμας-Γκιστ-Κιλπάτρικ (84-62). Τώρα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας και... εκτός Ελλάδας!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρατάχθηκε στην Λήμνο δίχως τέσσερις ξένους (Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Λάσμε και Πέιν) αλλά ανάγκασε τον Ήφαιστο στην πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν, ανεβαίνοντας στο 13-0, λίγο πριν από τον... τελικό στην Euroleague με την Μακάμπι (24/1). Από την άλλη, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου υποχώρησε στο 7-7 στην Basket League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρας με ρόδες: Θα πάθετε "εγκεφαλικό" μόλις δείτε το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ο Ρικ Πιτίνο δοκίμασε πολλά πράγματα, είδε τους ΝτεΣόν Τόμας (15π., 9ρ.), Τζέιμς Γκιστ (15π.) και Σον Κιλπάτρικ (11π.) να ξεχωρίζουν επιθετικά, πήρε πράγματα από τον Νίκο Παππά, τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου και προσπάθησε να περάσει ένα μέρος της φιλοσοφίας του στο αμυντικό κομμάτι, χρησιμοποιώντας πολλές παγίδες. Παράλληλα, περιόρισε τις προσπάθειες των Κιλπάτρικ - Καλάθη (σε σχέση με το Κάουνας) και θέλησε να μοιράσει την μπάλα πιο σωστά.

Οι «πράσινοι» κατά διαστήμα έπαιξαν καλή άμυνα, κράτησαν τον Ήφαιστο στους 27π. στο ημίχρονο, είχαν σταθερά μεγάλες διαφορές, έλεγξαν τα ριμπάουντ και έφτασαν στο διπλό, παρά το γεγονός πως για άλλη μία φορά δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικοί πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Ξεχώρισε για τους γηπεδούχους ο άλλοτε παίκτης του Πιτίνο στο Λουίβιλ, Τζέρι Σμιθ (16π.), βοήθησε και ο Σον Έβανς (12π., 8ρ.).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share