Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο ΟΦΗ γλέντησε τον Παναιτωλικό!

Κουζουλάθηκε!

20 Ιανουαρίου 2019 22:19
Ο ΟΦΗ γλέντησε τον Παναιτωλικό!

Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ναμπί, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, οδήγησε την ομάδα του στην πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άγγλος άσος ήταν μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις των «ομιλίτων» ενώ σκόραρε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 26ο και στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Για να έρθει ο Βουό έξι λεπτά πριν τη λήξη και να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα ενώ στην ίδια φάση ο Κουτσιανικούλης είχε δοκάρι!

Η ομάδα του Αγρινίου δικαιούται πάντως να φωνάζει για τη λάθος υπόδειξη του διαιτητή Κοτσάνη, από την οποία αφενός έμεινε με παίκτη λιγότερο, στο 70’, μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κυριακίδης, αφετέρου ήταν και η... αιτία για το 2-0. Ενώ είχε και το χαμένο πέναλτι του Μοράρ στο 38ο λεπτό, με το οποίο αν είχε ισοφαρίσει, ενδεχομένως να υπήρχε κι άλλη εξέλιξη στο ματς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλλη Στάη: Η κρυφή σχέση της δημοσιογράφου που κανείς δε γνωρίζει!

Πλέον, ο ΟΦΗ ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Στα αξιοσημείωτα και το… 10Χ10, πλέον, στα παιχνίδια μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων όπου νικητής ήταν ο εκάστοτε γηπεδούχος.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share