Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα απίστευτη μαϊμουδιά και νίκη για την Ξάνθη!

Τραγικό!

20 Ιανουαρίου 2019 21:07
Νέα απίστευτη μαϊμουδιά και νίκη για την Ξάνθη!

Η Ξάνθη σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι πήρε «σκανδαλώδες» πέναλτι το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα, κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο και πιάνοντας στους 23 βαθμούς Παναθηναϊκό (παίζει αύριο) και Άρη.

Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν σειρά του Ατρόμητου να πέσει θύμα μίας ακόμα σκανδαλώδους διαιτησίας υπέρ της Ξάνθης στα Πηγάδια. Ο Σκουλάς υπέδειξε ένα πέναλτι το οποίο δεν θα έδινε ούτε… ο Κάστρο και με αυτό οι Ακρίτες επικράτησαν της ομάδας του Περιστερίου με σκορ 2-1 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο ματς. Έτσι, έφτασαν τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έπιασαν στην πέμπτη θέση του πίνακα Παναθηναϊκό και Άρη. Αντίθετα, ο Ατρόμητος βλέπει την ΑΕΚ να τον προσερνά και να πέφτει στην τέταρτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερός γάμος στον Alpha! Ποια παντρεύεται;

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι καθώς μόλις στο 5’ σε μία αντεπίθεση ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ωστόσο, οι Ακρίτες πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφεραν αρχικά να φέρουν το ματς στα ίσια στο 38’ με τον Τζουρίτσκοβιτς και είχαν και ευκαιρίες και για κάποιο ακόμα γκολ, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Ζω από τύχη..."

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε σε πιο χαμηλό τέμπο χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο μέχρι που φτάσαμε στο 58’. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σκουλάς… είδε όνειρο και υπέδειξε πέναλτι σε μία φάση που ο Κάστρο έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, με τον παίκτη των γηπεδούχων να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες και κάπως έτσι το 2-1 έμεινε ως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share