Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΟΚ: Γενέθλια με... αγωγή για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο! (photo)

Και με… ευχές να τα εκατοστήσει!

18 Ιανουαρίου 2019 14:36
ΕΟΚ: Γενέθλια με... αγωγή για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο! (photo)

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε στα χέρια την αγωγή που υπέβαλε στον ίδιο και την ΕΟΚ ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας.

Η ιστορία του Σπύρου Γκόντα είναι γνωστή στους μπασκετικούς κύκλους, όπως και ο τρόπος με τον οποίο η ΕΟΚ προσπάθησε να τον εξοντώσει ως διαιτητή. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται από τον πολύπειρο ρέφερι ως υπαίτιος για όλη τη «δυσωδία» που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Σήμερα, ο Βασιλακόπουλος γιορτάζει τα 80ά του γενέθλια και ο Σπύρος Γκόντας ανέβασε στο twitter την παρακάτω φωτογραφία που γράφει «Αγωγή» και με… ευχές να τα εκατοστήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέλυσαν το πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου: Πλακώθηκαν καλεσμένοι για τη στυγερή δολοφονία!

Η παραπάνω εικόνα αναφέρεται στην αγωγή που υπέβαλε ο Σπύρος Γκόντας στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, την ΕΟΚ, τον Στέλιο Συμεωνίδη και τον Κώστα Κορομηλά και με την οποία ζητά αποζημίωση για όλη την περιπέτεια στην οποία υποβλήθηκε. Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού μπάσκετ τέτοιες ειδήσεις υποκρύπτονται ή περνούν στα ψιλά, αφού για κάποιον λόγο, κανείς δεν φαίνεται πραγματικά διατεθειμένος να ασχοληθεί σοβαρά με τον «φάρο» του σκότους…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share