Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάρτιν Τόνσο: Και επίσημα παίκτης του Άρη!

Η επίσημη ανακοίνωση...

15 Ιανουαρίου 2019 21:18
Μάρτιν Τόνσο: Και επίσημα παίκτης του Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του αργεντινού μέσου, Μάρτιν Τόνσο, για τον επόμενο 1,5 χρόνο. «Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Martin Tonso.

O 29χρονος Αργεντινός μέσος, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην πόλη Godeken της Αργεντινής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη Newell’s Old Boys (2011-2015), ενώ επόμενος σταθμός ήταν η Colo-Colo (2015-2016).

Στη χώρα μας ήρθε το 2016 για λογαριασμό του Ατρομήτου (τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου φόρεσε μια σεζόν), ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Τόνσο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Νιώθω χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον Άρη. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στην καινούργια μου ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σ’ αυτό.

Θα βοηθήσω τη νέα μου ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει το στόχο της. Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αισιοδοξώ ότι θα “χτίσουμε” ένα σερί νικών με τον ερχομό του νέου χρόνου, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Full in love: Πασίγνωστος τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στα μάτια γνωστού μοντέλου!

Έχω παίξει δύο φορές ως αντίπαλος του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και μου έκανε εντύπωση η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share