Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση "Συμμορία στο ποδόσφαιρο": Τι ισχύει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους 27;

Κρίνεται η παραπομπή τους σε δίκη

15 Ιανουαρίου 2019 16:17
Υπόθεση

Εκδικάστηκε στο ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος που έχει υποβάλει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Β. Ζαχαρής, στην υπόθεση της σύστασης της συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Αν η αναίρεση γίνει δεκτή, η δικογραφία θα επιστρέψει για τρίτη φορά σε Συμβούλιο Εφετών που θα αποφανθεί για τους 28 κατηγορούμενους με νέο βούλευμα. Αν δεν γίνει δεκτή, τότε θα παραπεμφθούν οριστικά και αμετάκλητα σε δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χρόνια και σπάνια ασθένεια της Ρούλας Κορομηλά που την κρατάει εκτός τηλεόρασης!

Θυμίζουμε ότι οι 28 κατηγορούμενοι της υπόθεσης που σύμφωνα με το βούλευμα έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, είναι οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Γιώργος Σαρρής, Θεόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Νικόλαος Προύντζος, Γεώργιος Δούρος, Αθανάσιος Μπριάκος, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ιωάννης Κάμπαξης, Απόστολος Αμπάρκιολης, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Αθανάσιος Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Γεώργιος Λαναρής, Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Δημήτριος Αμαραντίδης, Ηλίας Ιωάννου, Αλέξανδρος Καλογέρης, Δημήτριος Μάνου, Χαράλαμπος Παυλίδης, Γεώργιος Σκαθαρούδης, Guilermo Perez Moreno, Γεώργιος Σπανός, Ιωάννης Αγγελόπουλος και Ιωάννης Κομπότης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share