Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Superleague: Δοκιμάζεται στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, στον αέρα το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ!

Την Ξάνθη υποδέχεται ο Παναθηναϊκός

13 Ιανουαρίου 2019 13:26
Superleague: Δοκιμάζεται στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, στον αέρα το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ!

Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Superleague!

Το πρωί στις 11.00 ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνας όπου και έγινε μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Από την έντονη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών ο αγωνιστικός χώρος είχε καλυφθεί με 10 εκατοστά χιόνι κάτι που καθιστούσε δύσκολο τον καθαρισμό του. Οι άνθρωποι του γηπέδου περίμεναν να βγει ο ήλιος για να πέσει λίγο το ύψος του χιονιού κάτι που συμβαίνει από το πρωί της Κυριακής.

Έτσι, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες και πιθανότατα θα έχει προλάβει να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από το χιόνι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρη η διεξαγωγή του. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των ανθρώπων του γηπέδου είναι το τι θα βρουν κάτω από το χιόνι και εάν θα υπάρχουν κομμάτια πάγου σε ορισμένα σημεία του γηπέδου.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να μειώσει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και να πάρει τη νίκη μέσα στη Λιβαδειά.

Οι Πειραιώτες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της αποχής των διαιτητών και των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2).

Με πιο επιθετική τακτική θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (13/1, 19:00) παιχνίδι με την Ξάνθη, σε σχέση με το ματς με τη Λαμία. Ο Γιώργος Δώνης θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα αντί των τριών στόπερ και θα προσθέσει έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, για να κερδίσει περισσότερα πράγματα μεσοεπιθετικά.
Το σημερινό παιχνίδι έχει αξία “εξαπόντου” για τον Παναθηναϊκό. Η Ξάνθη είναι ανταγωνίστρια για την πεντάδα και η νίκη θα έχει μεγαλύτερη σημασία, επειδή θα αυξήσει τη διαφορά του από τους τρεις βαθμούς στους έξι. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για εφτά, αφού θα έχει υπέρ του και την ισοβαθμία, έχοντας και το "διπλό" του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Πηγάδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, παραιτούμαι

Κυριακή (13/1)

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (17:15 Novasports2)
Παναθηναϊκός - Ξάνθη (19:00 ΕΡΤ1)
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (19:00 Novasports1)

Δευτέρα (14/1)

Αρης - Λαμία (19:00 ΕΡΤ1)
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (19:30 Novasports1)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share