Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Μέσα Μακέντα, Μπουζούκης και... Αλτμάν! Εκτός Καμπετσής

Η αποστολή εν όψει Ξάνθης!

12 Ιανουαρίου 2019 21:05
Παναθηναϊκός: Μέσα Μακέντα, Μπουζούκης και... Αλτμάν! Εκτός Καμπετσής

Σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτη επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό ο Όμρι Άλτμαν, ενώ εκτός έμεινε ο Αργύρης Καμπετσής.

H επιστροφή του Όμρι Άλτμαν σε αποστολή αγώνα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι γεγονός. Ο Ισραηλινός βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ματς με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει και χρόνο συμμετοχής καθώς ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί σταδιακά να μπει στο ρυθμό των υποχρεώσεων της υπόλοιπης ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο άνθρωπος που επηρέασε όσο λίγοι την επιστήμη τα τελευταία 50 χρόνια!

Διαθέσιμοι και οι Μπουζούκης και Μακέντα, με τον δεύτερο πάντως να έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και να μην είναι βέβαιο αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Αργύρης Καμπετσής και έτσι σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης επιλέξει να μην ξεκινήσει τον Κίκο Μακέντα, τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Βέργος.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share