Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια και πάθαμε... άνοια!

Πονάει στην ρακέτα, χάνεται η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό!

11 Ιανουαρίου 2019 23:51
Euroleague: Είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια και πάθαμε... άνοια!

Ο Παναθηναϊκός είχε σχέδιο, έβγαλε αντίδραση απέναντι στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Μπάρτσα, όμως τον πλήγωσαν τα χαμένα ριμπάουντ και ο Ερτέλ (79-68). Παρών-απών ο Καλάθης, χωρίς βολές για 20' ο ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για 35' κοίταξε στα «μάτια» την ακριβότερη Μπαρτσελόνα, αλλά στο φινάλε «λύγισε» και έχασε το ματς και τη διαφορά του πρώτου γύρου. Έτσι, οι Καταλανοί ανέβηκαν στο 11-7, με τους «πράσινους» να υποχωρούν στο 8-10 και να συνεχίζουν να... τρέχουν για την οκτάδα. Άλλωστε, για το «τριφύλλι» ακολουθούν οι κρίσιμες αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις και Μακάμπι εκτός έδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του και ανάγκασε την αδελφή του να καθαρίσει τα αίματα

Οι «πράσινοι» δεν πήραν πράγματα στην τελική ευθεία από τον Νικ Καλάθη, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τον... σεληνιασμένο Τομά Ερτέλ (23π.), έχαναν το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο και γνώρισαν την ήττα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», παρά την νέα σπουδαία εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου (17π., 3ρ., 2ασ., 4κλ.). Βοήθησαν κατά διαστήματα οι Τζέιμς Γκιστ, Ντίνος Μήτογλου, Λούκας Λεκαβίτσιους, αρνητικό πρόσημο για ΝτεΣόν Τόμας και Στεφάν Λάσμε.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share