Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού η Λαμία!

Έχασαν 1-0 οι "πράσινοι"

10 Ιανουαρίου 2019 21:50
Έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού η Λαμία!

Ισχό προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε απόψε η Λαμία μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 52’.

Το ματς ήταν παρωδία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς διεξήχθη σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο που θύμισε περισσότερο λίμνη παρά γήπεδο για ποδόσφαιρο και υπό έντονη βροχόπτωση και ομίχλη, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών των δύο ομάδων.

Η μπάλα κολλούσε διαρκώς στα νερά που είχαν μαζευτεί σε διάφορα σημεία του γηπέδου και οι συνδυασμοί έμοιαζαν με ανέκδοτο, με τα λάθη να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

Το οξύμωρο είναι ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πέρυσι σε γήπεδο που έμοιαζε με χιονοδρομικό κέντρο και φέτος με λίμνη, με τη Λαμία να κατακτά ισάριθμες νίκες.

Η Λαμία προσαρμόστηκε καλύτερα στις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν και ήταν πιο απειλητική μέχρι να σκοράρει στο ματς με τον Μπαράλες.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές μετά το γκολ που δέχθηκε αλλά έχασε δύο κραυγαλέες ευκαιρίες με τον Βέργο και τον Χατζηγιοβάνη για να ισοφαρίσει και με το εκτός έδρας γκολ να αποκτήσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ και Σάκη Αρναούτογλου: Έρχονται ξανά χιονοπτώσεις! Αναλυτικές προβλέψεις μέχρι την Τρίτη!

Η ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 22 του Γενάρη αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, με τη Λαμία πάντως να έχει το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων και της ήττας με ένα γκολ διαφορά εάν σκοράρει εκτός έδρας.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μπαντής (60' λ. τρ. Κατσίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Τομάς, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Επστάιν (67' Μπερτόγλιο), Καραμάνος (76' λ. τρ. Σκόνδρας), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Γιόχανσον (70' Μουνιέ), Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (84' Δώνης), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (62' Εμμανουηλίδης), Βέργος.

Πηγή: sdna.gr
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share