Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέα μπλεξίματα για τον Τάκη Τσουκαλά! Στο μάτι τον έβαλε ο εισαγγελέας!

Τι συνέβη;

10 Ιανουαρίου 2019 14:38
Νέα μπλεξίματα για τον Τάκη Τσουκαλά! Στο μάτι τον έβαλε ο εισαγγελέας!

Απειλές εκτοξεύτηκαν εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου στην εκπομπή «Άντε γεια» ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη (1-1) για την Super League και αυτές οι τοποθετήσεις προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή είχε μεταδοθεί εννιά ημέρες πριν από την επίθεση στον διεθνή ρέφερι, από κουκουλοφόρους που του είχαν στήσει ενέδρα κάτω από το σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι δύο οπαδοί των «ερυθρολεύκων», που παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη εκπομπή χρησιμοποίησαν ατάκες όπως:
«-Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλης.
-Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο.
-Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους γίνονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πίνει ο κόσμος, τρώει, έχουμε νεκρούς.
=Και ξέρεις που μένεις…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ: Οι λαμπεροί σταρ άσχημα χωρίζουν με το πιο άγριο διαζύγιο που γινόταν!

Σημειώνεται ότι μετά την παρέμβαση του ΕΣΡ και την «καμπάνα» στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon» που με τη σειρά του έκοψε την εν λόγω εκπομπή, τον λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές.

Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Απόστολος Γραμμένος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την εκπομπή της 10ης Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Γραμμένος ερευνά το ενδεχόμενο παραβίασης του αθλητικού νόμου, 2725/99. Συγκεκριμένα το άρθρο 41ΣΤ, το οποίο προβλέπει ποινικές κυρώσεις για το αδίκημα της πρόκλησης αθλητικής βίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share