Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ψάχνει για εκδίκηση στην Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Ταλαιπωρημένος από ίωσης ο Παναθηναϊκός!

10 Ιανουαρίου 2019 10:36
Ψάχνει για εκδίκηση στην Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει το περσινό πάθημα και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «8». Τα πλάνα του Δώνη που πάει σήμερα στη Λαμία.

Η ίωση που πήρε μορφή επιδημίας αύξησε για τον Παναθηναϊκό τον βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας της αποψινής πρώτης αναμέτρησης των «16» του Κυπέλλου στη Λαμία (19:30, COSMOTE Sport 1). Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά το περσινό 4-1, που καταδίκασε σε αποκλεισμό το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν χωρίς τους Μπουζούκη, Οικονόμου και Καμπετσή, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, τους τραυματίες Μακέντα, Κότσαρη και Αποστολάκη, τον ανέτοιμο Άλτμαν, αλλά και τους Μαυρομμάτη και Κάτσε που έμειναν στην Αθήνα για να είναι φρέσκοι για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνικό τέλος στον Alpha!

Ο Γιώργος Δώνης, που θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα πάει αυθημερόν στη Λαμία, αναμένεται να επιλέξει ένα σύστημα 3-4-3 επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή σύνθεση από τους διαθέσιμους παίκτες. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί θα αποτελούν την τριάδα των μετόπισθεν, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο μπακ-χαφ. Ο Κουρμπέλης με τον Τζανδάρη (ή τον Δώνη) θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ ο Βέργος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και θα πλαισιώνεται από δύο εκ των Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάννη και Μουνιέ. Ο τελευταίος επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες.

Όσον αφορά στην κατάσταση του γηπέδου, χιόνι δεν υπάρχει, ωστόσο χθες έβρεχε δυνατά και αν συνεχίσει και σήμερα το χορτάρι θα έχει μεγάλη επιβάρυνση.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share