Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Πάτησε την Μπάγερν ο Παναθηναϊκός με Παπαπέτρου σούπερ σταρ!

Επέστρεψε στην 8αδα!

9 Ιανουαρίου 2019 23:00
Euroleague: Πάτησε την Μπάγερν ο Παναθηναϊκός με Παπαπέτρου σούπερ σταρ!

Το ρεκόρ καριέρας του Παπαπέτρου και το double-double του Καλάθη έφταναν στον Παναθηναϊκό για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν και να επιστρέψει στην 8άδα της Euroleague (77-67) λίγο πριν τις αποστολές σε Βαρκελώνη και Κάουνας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, τα δεδομένα ήταν απλά: O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπρεπε να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου για να την... προσπεράσει και να «διαγράψει» την ήττα στη Γερμανία αλλά και για να μπει ακόμα πιο δυνατά στο κόλπο της οκτάδας. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έδειξε στο παρκέ πως κατάλαβε το σημαντικό διακύβευμα της αναμέτρησης και με μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στην 8η νίκη της στη Regular Season της Euroleague.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βρήκαν σωστές λύσεις στην επίθεση και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας σε πόντους και ριμπάουντ στην Euroleague, ο Νικ Καλάθης σημείωσε νταμπλ νταμπλ και οι Ματ Λοτζέσκι και Τζέιμς Γκιστ έδωσαν λύσεις, σε ένα γενικά... ήρεμο βράδυ για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο 8-9, όπως και η Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (11/1), ενώ ο σύλλογος από το Μόναχο ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στη Γερμανία (11/1).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share