Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ποδαρικό για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Επιστροφή στη δράση!

8 Ιανουαρίου 2019 13:39
Κύπελλο Ελλάδας: Ποδαρικό για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Έπειτα από 21 ημέρες απραξίας, θα γίνουν και πάλι αγώνες των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι η αποχή των διαιτητών μετά τον ξυλοδαρμό του ρέφερι, Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, κάτι οι διακοπές των Χριστουγέννων, είχαμε... ξεχάσει τον τελευταίο επίσημο αγώνα!

Ποιος ήταν αυτός; Το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτη, όταν ο Δικέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με σκορ 1-2 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και διατήρησε το +8 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σήμερα (8/1), έχουμε... επανεκκίνηση με τέσσερα ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να ρίχνονται στη μάχη με εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Αγυιά και Πηγάδια αντίστοιχα.

Στις 15:00, διεξάγεται το ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος στους Ζωσιμάδες, ενώ στις 17:00 γίνεται το Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Το Ξάνθη - Ολυμπιακός στα Πηγάδια ξεκινάει στις 17:15, ενώ στις 19:30 γίνεται το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με τον Γιώργο Παπαδάκη: Η απίστευτη απαίτηση εις βάρος των συμπολιτών του!

Την Τετάρτη (9/1), διεξάγονται τρία ματς. Στις 15:00 αναμετρώνται Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος, στις 17:15 το ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης και στις 19:30 το Κισσαμικός - ΑΕΚ. Τέλος, την Πέμπτη (10/1, 19:30) η Λαμία φιλοξενεί στη Φθιώτιδα τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει εκ νέου το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου με τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, όπως αποφάσισε χθες (7/1) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο έκανε αποδεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Λίγκας.

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share