Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H επέλαση της «Σοφίας» έπληξε και την.. Γ' Εθνική!

«Κουτσουρεμένη» θα είναι η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο!

5 Ιανουαρίου 2019 16:58
H επέλαση της «Σοφίας» έπληξε και την..  Γ' Εθνική!

«Κουτσουρεμένη» θα είναι η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου στη Γ΄ Εθνική, κατά το οποίο έχει προγραμματιστεί η 13η αγωνιστική σε επτά από τους οκτώ ομίλους και η 12η αγωνιστική στον 7ο.

Και αυτό γιατί η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα (5/1) την αναβολή των αναμετρήσεων του 1ου, του 2ου και του 4ου ομίλου, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα! - Νεκρός ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Υπενθυμίζεται ότι ήταν ήδη γνωστό πως δεν θα διεξάγονταν επτά παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική (Μελιτεύς Μελίτης-Ολυμπιακός Κυμίνων και Άρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκός για τον 2ο όμιλο, Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα για τον 3ο και οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός, Νίκη Βόλου-Πιερικός, Αλμυρός-Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Μακρυχωρίου-Μετέωρα). Επίσης, δεν ορίστηκε ο αγώνας ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς για τον 3ο όμιλο, καθώς η ομάδα από την Άρτα οδεύει προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή στους τρεις ομίλους της Γ΄ Εθνικής αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων του 1ου, 2ου και 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, λόγω της κακοκαιρίας».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share