Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Μονόδρομος η νίκη στην σκιά του... Πασκουάλ για τον Παναθηναϊκό!

Απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο!

21 Δεκεμβρίου 2018 09:46
Euroleague: Μονόδρομος η νίκη στην σκιά του... Πασκουάλ για τον Παναθηναϊκό!

Τα… ρέστα του για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα play offs και να αποδείξει πως υπάρχει «φως» στην άκρη του τούνελ που έχει μπει παίζει ο Παναθηναϊκός. Χωρίς τον Τσάβι Πασκουάλ, που χθες απολύθηκε, οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 1) δίχως περιθώρια για άλλες απώλειες.

Ο Γιώργος Βόβορας με τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο αλλά και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη θα έχουν την ευθύνη την τεχνικής καθοδήγησης μέχρι την πρόσληψη του επόμενου προπονητή, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ρικ Πιτίνο. Η συντριβή από τη Ρεάλ αποτέλεσε ψυχολογικό πλήγμα, αλλά μια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που είναι ευθέως ανταγωνιστική ως προς τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην οκτάδα, θα δείξει πως υπάρχει σφυγμός. Βλέποντας, δε, το πρόγραμμα που ακολουθεί, με ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και τρία σερί εκτός με Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Μακάμπι, γίνεται πασιφανές πως αν ο Παναθηναϊκός δεν συνέλθει άμεσα θα χαθεί πρόωρα το τρένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3 Διαρροή: Έσκασε τώρα: Μόλις αυτοανακοινώθηκε το πρώτο όνομα! Μιλάμε για θρύλο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Εκτός μάχης παραμένει για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η δε Αρμάνι Μιλάνο έρχεται επίσης με την ψυχολογία στο ναδίρ μετρώντας πέντε σερί ήττες, που την έχουν ρίξει στο 6-7, όπως και ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πάντως, για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, καθώς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share