Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκούπα στον Παναθηναϊκό: Τέλος Γκιστ και Λάσμε, στην πόρτα της εξόδου και ο Πασκουάλ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

20 Δεκεμβρίου 2018 10:48
Σκούπα στον Παναθηναϊκό: Τέλος Γκιστ και Λάσμε, στην πόρτα της εξόδου και ο Πασκουάλ!

«Ξεχείλισε» το ποτήρι της υπομονής στον Παναθηναϊκό μετά και την βαριά ήττα στη Μαδρίτη! Αλλάζουν παίκτες, πέφτει πρόστιμο, ενώ «σύννεφα» υπάρχουν και για το μέλλον του Τσάβι Πασκουάλ!

αγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν σε ένα ακόμη παιχνίδι απογοητευτικό αγωνιστικό πρόσωπο, και να γνωρίζουν βαριά ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης (89-68). Όπως αποκαλύπτει το SDNA, στο «τριφύλλι», η απόφαση για δραστικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι ειλημμένη, προκειμένου να αρχίσει άμεσα η ομάδα να θυμίζει... ξανά Παναθηναϊκό!

Στους «πράσινους» δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση μιας και το θέμα δεν είναι τόσο η ήττα όσο η εικόνα που αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να δηλώσει με σιγουριά ότι η παρουσία του στην ομάδα είναι ασφαλής, ειδικά εφόσον μιλάμε για τους ξένους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Σκλαβενίτη: Απίστευτες μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων; Όλη η αλήθεια!

Είναι τόσο θλιβερή η εικόνα που παρουσιάζει ο «εξάστερος», που για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα, θεωρείται επισφαλής η θέση ακόμη και του Τσάβι Πασκουάλ. Για πρώτη φορά επί θητείας του Καταλανού τεχνικού διαπιστώνονται σκέψεις αλλαγής προπονητή και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Αντιθέτως, η απόφαση για τους παίκτες κάνει λόγο για άμεση αλλαγή μιας και υπάρχει σοβαρό ζήτημα. Πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι δύο ξένοι σέντερ, Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γυναίκα που έψαχνε η Νικολούλη βρέθηκε νεκρή! Μια εβδομάδα μετά μια ανάρτηση στο facebook τα ανατρέπει όλα!

Για τον Γκαμπονέζο άσο οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις ήταν διαφορετικές με την επιστροφή του στο «τριφύλλι», την ώρα που για τον Αμερικανό η απόδοσή του είναι δυσανάλογη της ετήσιας αμοιβής του, καθώς επιθετικά είναι ακίνδυνος και αμυντικά εκτίθεται πλέον απέναντι στους ψηλούς πρώτης γραμμής της Ευρωλίγκας.

Ουσιαστικά, υπάρχουν παίκτες που «τελειώνουν» άμεσα από το ρόστερ και το παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00) θα δείξει το μέλλον πολλών από την χρησιμοποίησή τους ή μή κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τέλος, στην διοίκηση υπάρχουν σκέψεις για πρόστιμο μέσα στην μέρα λόγω των αρνητικών εμφανίσεων, της απάθειας αλλά και της ασέβειας προς τον κόσμο που το περασμένο καλοκαίρι στήριξε την προσπάθεια αγοράζοντας σχεδόν 10.000 εισιτήρια διαρκείας.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share