Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός διαιτητή: Τον χτύπησαν επαγγελματίες, ήθελαν να του κόψουν την καριέρα! (photos)

Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα;

19 Δεκεμβρίου 2018 14:23
Ξυλοδαρμός διαιτητή: Τον χτύπησαν επαγγελματίες, ήθελαν να του κόψουν την καριέρα! (photos)

Να τον βλάψουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαιτητεύσει ξανά παιχνίδια επιχείρησαν οι δράστες που χτύπησαν το πρωϊ τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Ο τρόπος που χτυπήθηκε ο Λαρισαίος ρέφερι δείχνει ότι η ενέδρα δεν στήθηκε από οπαδούς, αλλά από επαγγελματίες τραμπούκους. Οι τέσσερις δράστες φορούσαν κουκούλα και αφού έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του διεθνούς ρέφερι, τον έβγαλαν έξω και τον ξυλοκόπησαν.

Κύριος στόχος των χτυπημάτων που δέχθηκε ο Τζήλος ήταν στο γόνατο, ώστε να του προξενηθεί ζημιά και να μην έχει τη δυνατότητα να διευθύνει στο μέλλον αγώνες. Χτυπήματα του καταφέρθηκαν και στο κεφάλι με σκοπό να ζαλιστεί και να μην έχει τη όποια δυνατότητα στοιχειώδους αντίδρασης.

Το πρωινό της Τετάρτης ο Θανάσης Τζήλος χτυπήθηκε από αγνώστους κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα και διακομίζεται σε νοσοκομείο με χτυπήματα στα χέρια και στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Έχασε μεγάλο φαβορί στον προημιτελικό και αποχωρεί!

Λίγο αργότερα, το onlarissa.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης. Όπως μπορείτε να δείτε στην άσφαλτο υπάρχει το αίμα του διεθνούς ρέφερι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share