Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Superleague: Δούλεψε για τον... Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

16 Δεκεμβρίου 2018 20:57
Superleague: Δούλεψε για τον... Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Δώρο τη δεύτερη θέση έκανε στον Ολυμπιακό ο αιώνιος αντίπαλος Παναθηναϊκός, που κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ντύθηκε… Μάρκους Μπεργκ απόψε στο ΟΑΚΑ και με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ σε εκτέλεση (κατεβάζοντας άψογα τη φανταστική μπαλιά του Κάτσε με το δεξί και πλασάροντας όπως έπρεπε με το αριστερό), χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ατρόμητο (1-0), σε ένα ματς που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι (ευκαιρίες, πέναλτι, δοκάρια, αποβολή και σασπένς μέχρι το 96’).

Εάν ο Μακέντα άνοιξε διάπλατα (26’) το δρόμο προς την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις νίκες (παρεμπιπτόντως ο Ιταλός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου), ο Διούδης ήταν αυτός που κράτησε το τρίποντο, αποκρούοντας με θαυμάσια εκτίναξη το πέναλτι του Κουλούρη (63’), αλλά και την προβολή του επιθετικού του Ατρόμητου στο 75’, πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστιας σημασίας η αποψινή του νίκη ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς ότι δεν είχε τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε δίχως τον Φεντερίκο Μακέντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Survivor - Διαρροή: Όλα ψέματα για το Survivor 3 πάει για μεγάλο βατερλό!

Οι «πράσινοι» έβγαλαν πάθος για κάθε μπάλα και επέστρεψαν στο δρόμο των νικών στο πρωτάθλημα έστω και διά πυρός και σιδήρου.

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, είχε δύο δοκάρια, το δεύτερο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπουσούλατζιτς, αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ.

Το ματς σημαδεύτηκε από την κάκιστη διαιτησία του Σιδηρόπουλου από τα Δωδεκάνησα, ο οποίος εξόργισε όλο το γήπεδο με τις αποφάσεις του (ειδικά με το πέναλτι-φάντασμα που καταλόγισε στο 62').

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share